Saya RISAUKAN AWAK .


Hye , Assalamualaikum .

            Hmm , awak . Awak ingt tak lgi time awak sakit otw nak pegi Johor haritu . Ya Allah , masatu saya terlalu risaukan awak , Mood saya pon tah kemana masatu . Saya ingtkn awak ja setiap saat . Macam maan dgn awak ? Awak okay tak lgi masatu ? Awak dah makan ubt belom ? Awak dah sihat ka belom ? Hmm semua tu jadi tanda tanyaa dalam kepala otak saya ni . Tapi Alhamdulillah awak sihat kan sayang . Cuma awak kena masuk wad esok tu . Malam sebelum awak masuk wad tu awak ngadu dkt saya kan awak sakit dada :( Saya risau tau sayang , lepas awak tidur . Saya tak tidur lgi . Saya ingktn awak . Tapi saya kena think positive insyaallah tak jadi apa apa kt awak . Hmm tapi malangnyaa , awak masuk hospital esok tu . Macam nak pengsan saya masatu , saya buat buat cool ja masatu tahuu :( saya risaukan awak sgt sgt sbb awak jauh dari saya . Saya macam tak harapkan org lain . Sorry syg , saya terlalu risaukan awak . MUNGKIN AWAK RIMAS MASATU . hmm .


    Saya nak jaga awak , tapi awak jauh . Saya tak sanggup nak tinggal awak jauh jauh lgi time awak tak sihat . Bila saya tanya , apa doktor cakap ? awak cakap awak taktahuu , Then saya mula lagi sekali risau . Saya sayang awak :( Saya taknak kehilangn awak . Awak ada dgn saya kan kan kan . Awak tak tinggal saya kan kan kan . Awak akan ada dengan saya smpai bila bila kan sayang ? Hmm please jawab 'YA' itu yang saya nak dengar . Saya happy kalau awak happy . Saya akan sakit jugak kalau awak sakit . Saya terlalu manjakan awak sbb saya tak boleh nak marah awak lebih lebih sbb saya sayangkan awak . Sampai member tusyen kita cakap ' saya terlalu manjakan awak , sbb tu awak nakal sangat ' hahaha . saya mampu diam . And cakap sorry , awak mmg nakal :D heee . Tapi nakal nakal awak , awak comel tau . Lagi time awak senyum gelak cuit cubit saya :( Ohmyyy comelnyaa awak .




   Saya tahu saya mungkin tak dapat nak bahagiakan awak mcm mana awak nakkan . Tapi selagi saya hidup , saya akan cuba cuba cuba dan cuba . Sampai satu saat . Semuanya takkan berubah .. Tapi smeuanya tu takdir Allah . Begitu jugak dengan kita . Semua ni secara kebetulan . Heheh . Lawak k . Hahah , okay laa . Byeeeeee :D 'Sayang awak '









           9.50 p.m                        
                                                                                                                                           11/12/2012
             

Story Cik Eija. Thanks stalker :D