Perginyaa seorang sahabat ....

 Hye , hello and assalamualaikum semua, 


Aaaa ermm , aku nak story something or dengan lebih details aku nak luahkan something . Hmm nampak kan title tu ? Nampak sgt kan . hmm ...Harini 20/2/13 kami semua akan kehilangan seorang sahabat baik . Hmm sahabat yg sangat baik utk kami . Pemergian dia takkan dapt diganti pon dengan sesapa . Hmm NAZATUL AZWANI BINTI ADENAN . Awak jaga diri k sayang . Bukan senang nak mulakan hidup baru dkt skolah baru . Mula mula mesti awkward tapi lama lama insyaallah awak akan jmpa teman baru di sana , dan jangan lupakan kami disini tau . Saya ulangi JANGAN LUPAKAN KAMI K . INsyaallah kami akan doakan awak disana . Setiap kenangan kita semua sekali . Takkan kami lupakan . Dan harini adalah hari yg paling best , dan hari yg paling bermakna utk kita semua . Awak terpaksa mulakan hidup baru di sekolah baru . Tak apa , jgn risau . Berkawan biar beribu ya sayang . Persahabatzn yg ikhlas insyaallah akan kekal selama-lamanyaa . Saya hanya nak awak mulakan hidup baru .  Perginya awak sayang , banyak bagi impak yg besar kpd Fazlim , hmm ...
Awak ingt lagi tak masa kita form two ? Kelas 2A dulu . kita kawan baik kan . Duduk sebelah sebelah , usik org sekali . Rehat sekali . Semuanyaa sekali . Semua tu takkan luput dek kenangan .. Semuanyaa mungkin akan jadi petunjuk utk kita nnti . Hmm , saya bagi pihak semua kawan kawan , mohon maaf lah kay . Kami tau kadang kadang kami setan hidup , suka usik org sana sini , suka cari pasal smua bagai . Tapi smua tu lah akan mematangkan kita semua  . Okayy , bye .. Hanya itu mampu . hmmm .... Assalamualaikum wani , take care . jaga makan minum semua . FOTOSTAT IC hang still ada dengan aku . HANG KAWAN AKU DUNIA AKHIRAT . :<












SELAMAT TINGGAL SAHABAT . 
AKAN KAMI DOAKAN KESEJAHTERAAN MU .. 
INSYAALLAH . 


                                           LOVE IZZATI <3

Story Cik Eija. Thanks stalker :D