Be strong .Tears ....



 Hye , hello and assalamualaikum babes , 
Hmm , aku busy dengan sekolah so jarang dah onl sekarang . So harini mood aku kurang okay , saja ja nak lepas everything dalam ni . Hm , tau pasal apa ? pasal relationship !Hmm , satu tanda tanya yg masih terjawab . Adakah dia masih sayangkan aku ? Adakah dia masih mampu bersabar mcm mana aku sabar tggu dia ? Hmm , mampukah dia nak layan kerenah aku . Diakah jodoh aku ?
Ya allah , aku mohon . Permudahkanlah urusan kami , Kau kurangkanla sifat egonya ya Allah . Hmm , aku lemah sgt . Aku tau dia dh banyak sabaq . Tolongla , ego dia tinggi sangat . Banyak dah aku cuba . Hmm kenapa mesti dia cakap aku tak sygkan dia ? Dia fahamkan aku tak ? Kalau dia sayangkan aku dia akan sabar . Aku pon manusia punya perasaan rindu sayang . Aku bukan robot . Aku MANUSIA biasa . Aku hanya mampu cakap kalau aku takmampu bahagiakan dia . Aku rela .. hmm aku rela tgok dia bahagia dengan siapa yg mampu bahagiakan dia . Walaupun jawapannya aku dah tau . Dia akan cakap aku tak syang dia . Apa lagi aku nak buat ? Tiap kali aku smyg aku akan berdoa , mudahkan segala urusan aku dengan dia . Hmm kenapa ya allah . Kenapa dia sangat keras hati ? Kenapa dia nak tunjuk ego dia , sedangkan dia tau aku akan kalah dengan ego dia . MOHAMAD SYITH DANIAL , saya sayangkan awak . Saya mintak awak buang sifat ego awak . Ego awak terlalu tinggi . setiap hari saya nangis pasal awak . Tapi saya tak nak  susahkan awak . Saya nak sgt jmpa awak tpi kita .. hmm .
Awak sudahla , jgn fikir negative lagi . Fahamla saya .. Saya dah cuba ! Saya tahu saya tak layak . Tapi saya dah cuba . TOLONGLAH! BUANG EGO AWAK ! Hmm , awak . kalau awak dah banyak sabar , saya pon ada had kesabaran saya sendiri . Saya tahu diri saya . Saya cuba memahami awak . Saya dah cuba . Tolonglaa ..Saya takda tempat mengadu . maafkan saya kalau saya post pasal kita dalam blog ni kalau awak taksuka . Maafkan saya . Saya sayangkan awak . Saya hanya mampu berharap yang awak akan faham . Saya nak awak jadi mcm dulu :C awak dah banyak berubah . Saya hanya mampu diamkan diri . Saya hanya mampu doakan awak sihat , bahagia dengan hidup awak . Macam mana pon saya . Saya ttp sygkn awak . Sya tggu awak hingga akhir hayat saya . Saya dah janji . TOLONG YA ... SAYA PUN PUNYA PERASAAN :"( ASSALAMUALAIKUM . XOXO SAYANG AWAK MOHAMAD SYITH DANIAL .MOGA AWAK BAHAGIA .....





Story Cik Eija. Thanks stalker :D